Most könnyedén szervezhet rendezvényt ügyfeleinek, kollégáinak – akár pillanatok alatt!

 

Rendezvényszervezés - az Ön igényei szerint!

 

Folyamatosan azon töpreng, hogyan álljon neki a szervezésnek, hogy keressen megfelelő helyszínt, megbízható party service-t, és mindez hogyan fér bele a zsúfolt napi teendői közé? 
  
Kerülje el velünk a túlórákat és a fejtörést! Nálunk egy kézben futnak össze a szálak, Önnek elég egy kollégánkkal tartani a kapcsolatot!
 A Fine Dine Catering választásával Ön a következő hét előny mindegyikét élvezheti!
 

  1. nem marad le semmi a rendezvényről, mert tapasztalt kollégánk olyan szolgáltatásokra is odafigyel, amire Ön lehet, hogy nem is gondolna…
  2. ​idő és energia spórolás Önnek, mert csak 1 szervezővel kell a kapcsolatot tartani, így több idő jut egyéb határidős munkái elvégzésére.
  3. ne ijedjen meg, ha kevésbé jártas a rendezvények világában: nem kell tisztában lennie a catering, a technika, a helyszín, a dekorációs piac szereplőivel és azok színvonalával, mi a kipróbált és évek óta folyamatosan bizonyító cégekkel dolgozunk, így garantáljuk rendezvényeink sikerét!
  4. kis cég vagyunk – nagy rugalmassággal: nincs előírt hatékonysági mutató, nincsenek kőbe vésett haszonkulcsok, minden Ügyfelünk egyedi és költségoptimalizált árajánlatot kap.
  5. mindezt gyorsan prezentáljuk, cateringre vonatkozó ajánlatkérés esetén 24 órán belül olvashatja személyre szabott ajánlatunkat!
  6. catering szolgáltatás esetében a létszám véglegesítése rendezvény előtt 48 órával szükséges, hiszen konyhai csapatunk és saját raktárunk pillanatok alatt tud reagálni!
  7. őszinte, korrekt piaci magatartást kap részünkről, Ügyfeleink elégedettsége minden bevételnél többet jelent számunkra. Nem egy rendezvényen szeretnénk megkeresni az egész évre való nyereségünket!

 

Catering garancia!

 
  • ingyenes kóstolási lehetőséget biztosítunk konyhánkon vagy rendezvényeinken! Nem árulunk zsákba macskát, jöjjön el és nézzen meg minket munka közben!
  • ételeinket minőségi alapanyagokból készítjük, betartva a hatályos jogszabályokat, erre garancia a konyha ISO 9001 és HACCP minőségbiztosítási tanúsítványa! 
Hasznos és jól bevált tanácsokkal segítünk, iránytűként vezetjük végig a szervezés teljes szakaszában, és minden rendezvényszervezéssel kapcsolatos gondja úgy elszáll, mintha elfújták volna…


„Kedves Karcsi!

Az Arany Penge Díjátadó idei rendezvényén nyújtott munkátok egyszerűen tökéletes volt! Már 4 éve titeket kérünk fel a catering szolgáltatások lebonyolítására, és évről évre bebizonyítjátok, hogy amit megígértek, az úgy is lesz! Sorra kapom a gratuláló emaileket, melyekben többször is külön megemlítik a kiváló cateringet! Nagyon köszönöm Neked és csapatodnak is, jövőre is számítok Rátok!

Bende Bori, Arany Penge Díjátadó, projektvezető”
 


Rendezvényszervezés = túlóra, nyűg, sok ismeretlenes egyenlet? Önnek is?

Kérjen ajánlatot tőlünk soron következő rendezvényére és sima üggyé válik a szervezés!

  

Céges Rendezvények

Céges Rendezvények

Válságos időket élünk, de emiatt ne mondjon le az egyik legjobb kapcsolatápolási lehetőségről!!! Lássa vendégül ügyfeleit és kollégáit, céges rendezvény megszervezésében költséghatékony ajánlatokkal segítjük munkáját!

Bővebben >>
 

Esküvőszervezés

Esküvőszervezés

Leegyszerűsítjük számodra a nagy napra való szervezkedést, jótanácsokkal és hasznos ötletekkel látunk el, hogy vendégként érezd Magad saját esküvődön!
Bővebben >>
 

Rendezvényszervezőknek

Rendezvényszervezőknek

Rendezvényt szervezel, de nem vagy jártas a vendéglátásban? Legszívesebben lepasszolnád a komplett cateringet egy megbízható cégre, hogy több időd és energiád legyen ügyfeledre?

Költségoptimalizált catering ajánlatokkal segítünk Neked, megkönnyítjük a dolgod!

Bővebben >>